Budget
EMIL RAJKOVIC: BENİM GÖNLÜMÜN KAZANANI OYUNCULARIM
  • Google+ ile paylaş
03.10.2025
Galatasaray MCT Technic deplasmanında son saniyeye kadar savaştıklarını belirten Başantrenörümüz Emil Rajkovic, “Oyuncularımı maçın sonunda verdikleri reaksiyon için kutlamak istiyorum. Benim gönlümün kazananı onlar” dedi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde Galatasaray MCT Technic’e son saniyede çalınan faul atışlarıyla mağlup olan TOFAŞ’ta Başantrenör Emil Rajkovic karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Rajkovic, şu ifadeleri kullandı; “Oyuncularımı maçın sonunda verdikleri reaksiyon için kutlamak istiyorum. Çünkü bir kez daha son saniyeye kadar savaştılar. Benim gönlümün kazananı oyuncularım. Hala çok uzun yolumuz var. Önümüzdeki çarşamba günü Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçımıza çıkacağız. Düşünmek için çok zamanımız yok. Devam etmeliyiz. Oyuncularımızı bu maça hazırlayacağız.”

Tüm Hakları Saklıdır. © 2014 Tofaşspor